Overzicht Portretalbums

 
Familiereportage Harmen en z'n mooie vrouwen

Familiereportage Harmen en z'n mooie vrouwen

Ja hoor, op een mooie zomeravond had ik weer een hele leuke familiereportage. Harmen ging samen met zijn mooie vrouw en mooie dochters op de foto. Uiteraard weer een paar mooie natuur locaties opgezocht en schieten maar. Veel gelachen, want één van de dochters was niet zo van de kleine beestjes in de natuur! Maar ze heeft zich groot gehouden en we hebben schitterende foto’s kunnen maken.

Bekijk dit album

Familiereportage Vito's trots!

Familiereportage Vito's trots!

Op een mooie zomeravond Lelystad intrekken met deze trotse papa en zijn prachtige kinderen! Het was een feestje om deze lieve familie te fotograferen, want zeg nou zelf…zijn het geen modelletjes! We reden van locatie naar locatie en eindigden bij het nieuwe strandje van Lelystad aan de Strekdam. Het was een heerlijke avond met als slot een mooie zonsondergang.

Bekijk dit album

Familiereportage in het Hollandse Hout

Familiereportage in het Hollandse Hout

Met dit mooie grote gezin, ben ik wezen wandelen in de bossen van het Hollandse Hout. Altijd fijn als je merkt dat mensen zich op hun gemak voelen en je daardoor ook de spontane momenten kunt meepikken. Gelukkig was niemand verlegen en was er ook veel interactie tussen de kinderen. Fijn om de liefde binnen dit gezin zo duidelijk te kunnen meemaken door mijn lens 🙂

Bekijk dit album

Familiereportage de Muijsjes

Familiereportage de Muijsjes

5 jaar geleden mocht ik op deze zelfde plek de trouwdag vastleggen van Nancy en Rogier…en nu, 5 jaar later vroegen ze mij weer om hun mooie gezinnetje te fotograferen! Want inmiddels zijn ze niet meer met z’n tweeën, maar met z’n vieren! Twee boefjes van jongens die continu aan de wandel waren tijdens de shoot, wat weer hilarische momenten opleverde. Zoveel blijheid! Ik hou ervan!

Bekijk dit album

Vader/dochter tattoo bij Masto Tattoo

Vader/dochter tattoo bij Masto Tattoo

Eindelijk was het zo ver. Luna is 18 en mocht van haar vader een tattoo laten zetten. Omdat ze iets wilden wat symbool zou staan voor de band die zij delen als vader en dochter, besloten ze om samen een tatoeage te laten zetten in de vorm van een Keltisch vader/dochter symbool. Vader Mik had al een eerder een tattoo laten zetten bij Marco van Masto Tattoo, dus de keuze was snel gemaakt. Ook deze tatoeages werden hier gezet!

Bekijk dit album

Familiereportage in Elburg-Vesting

Familiereportage in Elburg-Vesting

Deze leuke familie staat nu al voor de 2e keer voor mijn lens! Ontzettend leuk, want zo kun je precies zien hoe snel kinderen groeien. Vorige keer deden we de reportage in het Natuurpark in Lelystad, maar dit keer was er gekozen voor Elburg-Vesting. Het was een hele mooie dag en de sfeer was echt om van te genieten. Ondanks dat dit hele kleurrijke foto’s zijn, heb ik er dit keer toch voor gekozen om deze serie in zwart/wit te plaatsen…eigenlijk omdat ik dat hier gewoon heel mooi in vind uitkomen 🙂

Bekijk dit album

Familiereportage in het Zuigerplasbos

Familiereportage in het Zuigerplasbos

De vorige keer dat we afspraken kon de shoot niet doorgaan vanwege het natte stormachtige weer en nu was het met 30 graden tropisch warm! Dus zijn we op zoek gegaan naar een schaduwrijke plek en kwamen uit bij het Zuigerplasbos. Een mooie groene locatie waar we gezellig rond konden wandelen. Deze superleuke familie bestond uit een papa, mama en 3 kids. En vooral de kids wisten precies hoe ze op de foto wilden! Ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast ze waren ondanks het hete weer.

Bekijk dit album

Loveshoot Sis & Sebas

Loveshoot Sis & Sebas

Wat een heerlijke loveshoot was dit! En een hele persoonlijke dit keer, want het ging om mijn mooie zusje en haar liefde. Twee verliefde tortelduifjes, een schitterende omgeving en een prachtige lucht! Heerlijk als alles meewerkt en er eigenlijk alleen maar mooie foto’s uitkomen. We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Blije mensen…ik hou ervan!

Bekijk dit album

Brothershoot Noah & Sonny

Brothershoot Noah & Sonny

Noah en Sonny…deze knappe mannen, ook nog eens broers, stonden op deze mooie dag voor mijn lens. En wat een natuurtalenten zeg! Ze hebben de looks, maar ze wisten het ook precies te gebruiken voor mijn camera. Onder het oog van de trotse vader hebben we de mooiste foto’s gemaakt.Ik verwacht dat we nog wel meer van deze jongens gaan zien in de modellenwereld en dat ze menig meidenharten zullen laten smelten!

Bekijk dit album

Familiereportage de Welsjes

Familiereportage de Welsjes

Op deze mooie, maar winderige dag hebben ik met deze leuke familie op het Houtribstrandje in Lelystad afgesproken. Ze wilden heel graag een foto van de hele familie op een leuke buitenlocatie. En voila! Het zonnetje liet zich zelfs nog zien en ja hoor, alle schoenen en sokken gingen uit voor een foto in ons tropische Lelystadse water :p

Bekijk dit album

Familiereportage De Sollie's

Familiereportage De Sollie's

Vandaag een familiereportage bij de familie thuis. Een cadeautje van de kinderen voor de trouwdag van hun ouders! Zo lief 🙂 Alle 3 de kinderen hadden hun gezinnetje mee en zo hebben we gezellig een ochtendje iedereen op de foto gezet. Met het mooie behang als achtergrond, werd het ouderlijk huis even omgetoverd tot fotostudio! Dank jullie wel voor een superleuk ochtendje!

Bekijk dit album

Familiereportage Lidija, Milan & Danja

Familiereportage Lidija, Milan & Danja

Lidija had bedacht, dat nu haar kinderen wat groter werden, het tijd was om hun gezinnetje te vereeuwigen op de gevoelige plaat. Zoals gewoonlijk had ik weer een paar mooie plekjes uitgezocht en zo reden we dus de toeristische route van de Oostvaardersplassen richting de Strekdam…en kon ik ze laten zien hoe mooi mijn geboorte stadje eigenlijk is 🙂 Mooi om te zien hoe gek en hoe trots Danja is op haar grote broer. Hartverwarmend dan weer om te zien hoe Lidija dan met een hele trotse blik naar haar kinderen kijkt, terwijl ik hun liefde voor elkaar probeer vast te leggen. Het was weer een mooi, enerverend en inspirerend ochtendje…dank jullie wel daarvoor lieve Milan, Danja en Lidija!

Bekijk dit album

Familiereportage Jan & Tineke

Familiereportage Jan & Tineke

Een hele gezellige fotoshoot gehad met deze bijzondere en leuke familie. We hadden niet veel tijd, want het zonnetje ging al onder en het duister sloeg toe. Dus snel een mooi plekje opgezocht bij het piratenschip in het Karveel en schieten maar. Zoveel gelachen tijdens het fotograferen. Wat een mooie familie! Dank dat ik een stukje van jullie mee mocht pikken 🙂

Bekijk dit album

Fotoreportage Sylvana & Marten

Fotoreportage Sylvana & Marten

Op de fiets door het Zuigerplasbos, samen met Sylvana en Marten. Op zoek naar mooie plekjes waar we mooie foto’s konden schieten van deze liefdesvogeltjes 😉 Het was er heerlijk rustig, dus we konden lekker op ons gemakkie foto’s maken. En zeg nou zelf…spat de liefde er niet gewoon van af? Wat is de liefde toch mooi he <3

Bekijk dit album

Familiereportage Rick, Melissa en Jeroen

Familiereportage Rick, Melissa en Jeroen

Wat was het een mooie dag om een familiereportage te maken. We zijn lekker door het bos wezen struinen op zoek naar mooie plekjes. Het zonnetje werkte goed mee en oh wat was het leuk om foto’s te maken van deze bijzondere familie. Dank voor de gezelligheid!

Bekijk dit album

Fotoreportage Edwin Van Der Toolen

Fotoreportage Edwin Van Der Toolen

Ooow wat was dit leuk! Edwin van der Toolen heb ik leren kennen via Stichting Opkikker, waar hij ambassadeur is. Hij is zanger en een rasechte entertainer en treedt door heel Nederland op! We zijn lekker Rotterdam en Delft in geweest om een paar mooie foto’s te schieten voor zijn portfolio. Eerst in het Hulstkamp gebouw in Rotterdam. Een schitterend historisch pand uit 1893. Aansluitend zijn we naar Delft geweest om nog een paar mooie foto’s te schieten langs de grachten! Mocht je Edwin live willen zien, zondag 1 november 2015 geeft hij een concert in Villa Thalia te Rotterdam!

Bekijk dit album